Over

Spoedklussen welkom

Ruime ervaring

Al 20 jaar in het vak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aannemersbedrijf Cees de Jong Ridderkerk

Aannemersbedrijf Cees de Jong staat voor degelijk bouwen, service en betrouwbaarheid. Wij komen altijd langs om de situatie te bekijken, in heel regio Delft, Ridderkerk, Schiedam, Dordrecht en daarbuiten. We denken met u mee en geven deskundige adviezen over ontwerp en materialen voor uw specifieke bouwproject of bouwklus, uiteraard rekening houdend met uw wensen en budget. U krijgt van ons vrijblijvend een duidelijke offerte. Gaat u met ons in zee, dan maken we samen een goede planning, zodat wij uw verbouw, aanbouw of opbouw snel, goed en met weinig overlast kunnen realiseren.

Bekend om onze houten kozijnen op maat

In regio Delft, Ridderkerk, Schiedam, Dordrecht en omgeving staan wij bekend om onze houten kozijnen op maat. Wij leveren en plaatsen echter alle typen kozijnen, ook kunststof kozijnen, met eventueel bijpassende ramen en deuren en het gewenste hang- en sluitwerk. Als ervaren aannemer adviseren wij u graag over welke kozijnen het beste passen bij uw woning of bedrijfspand. Nieuwe kozijnen maken wij in onze eigen werkplaats, zodat we ze op de bouwlocatie snel kunnen plaatsen. Maar ook voor de renovatie of het onderhoud van bestaande kozijnen zijn wij uw vakman.

Aannemersbedrijf Cees de Jong

“Snel uw product realiseren en plaatsen, elke dag weer”

– Aannemersbedrijf Cees de Jong

Wilt u meer weten over onze houten kozijnen, dakkapellen of dakopbouwen?

Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Cees de Jong! Wij komen vrijblijvend de situatie inventariseren in regio Delft, Ridderkerk, Schiedam, Dordrecht en daarbuiten.