Houten kozijnen

Spoedklussen welkom

Ruime ervaring

Al 20 jaar in het vak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Houten kozijnen voor ramen en deuren

Aannemersbedrijf Cees de Jong levert hoogwaardige houten kozijnen voor ramen en deuren, ongeacht het aantal. Ook een spoedklus is geen probleem, dan werken wij gewoon een avondje door! In onze werkplaats realiseren wij alle soorten, maten en kleuren houten kozijnprofielen die u maar wenst. Want de klassieker onder de kozijnen blijft nog altijd de houten versie, onze specialiteit. Warm voor het oog en gevoel, fungerend als natuurlijke vocht- en warmteregelaar en geluidsisolerend. Weet u nog niet helemaal wat u wilt? Of wilt u inspiratie opdoen voor houten kozijnen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze werkplaats in Ridderkerk!

Perfecte ronde kozijnen en halfronde kozijnen

Ronde kozijnen laten maken? Een vak apart dat Aannemersbedrijf Cees de Jong beheert tot in de finesses! Want naast rechthoekige komen ronde kozijnen veel voor bij woningen en panden. Ronde kozijnen staan dan ook stijlvol en gezellig, een absolute aanrader voor het aanzicht! Bij ons zijn ronde, halfronde en ovale kozijnen in iedere maat verkrijgbaar, perfect afgewerkt en tegen vriendelijke tarieven. Ook hier geldt: houten ronde kozijnen vormen onze specialiteit, maar wij leveren evengoed kunststof en aluminium. Bijpassende ramen en deuren en het gewenste hang- en sluitwerk zijn ook leverbaar.

w

Kiezen tussen rechthoekige of ronde kozijnen? Aannemersbedrijf Cees de Jong adviseert!

Wilt u hoogwaardige houten kozijnen bestellen?

Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Cees de Jong! Wij leveren kunststof, aluminium en houten kozijnen in onder meer regio Delft, Ridderkerk, Schiedam, Dordrecht, Papendrecht, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.