Dakkapellen

Spoedklussen welkom

Ruime ervaring

Al 20 jaar in het vak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Houten dakkapel laten maken en plaatsen

Wilt u een houten dakkapel laten maken door Aannemersbedrijf Cees de Jong? Een goed idee! Bij ons heeft u een ruime keuze uit modellen, denk aan een dakkapel met verhoogde nok of punt. In onze werkplaats in Ridderkerk bereiden wij zoveel mogelijk voor, zodat het plaatsen van het dakkapel weinig tijd in beslag neemt. Daarbij werken wij snel, goed en netjes en voeren alle materialen en stof weer netjes af. Zo min mogelijk overlast dus!
Wilt u met ons eens de mogelijkheden doornemen over een of meerdere dakkapellen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie aan huis.

Kunststof buitenbekleding dakkapel

Een dakkapel met kunststof bekleding is dé manier om deze nagenoeg onderhoudsvrij te maken. Dit doen wij zelf in onze werkplaats. Hiervoor gebruiken we altijd hoogwaardige materialen, zoals Keralit en Trespa. Deze kunststoffen vallen nauwelijks te onderscheiden van hout, maar zijn vele malen meer onderhoudsarm en zeer duurzaam. Wilt u meer ruimte creëren en ook weinig onderhoud hebben? Dan is een dakkapel met kunststof buitenbekleding een uitstekend idee. Nooit meer schilderen, een verbeterde isolatie en je ziet geen schroeven en boorgaten meer, waardoor uw dakkapel een strakke look krijgt. Enkel voordelen dus!

Onderhoudsarm en zeer duurzaam

Wilt u meer weten over onze houten dakkapellen?

Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Cees de Jong! Wij komen vrijblijvend de situatie inventariseren in regio Delft, Ridderkerk, Schiedam, Dordrecht en daarbuiten.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.